Zoek jij extra uitdaging naast je huidige baan? Zet je in voor het Diplomastelsel Burgerzaken van de NVVB PublieksAcademie!

Zoek jij extra uitdaging naast je huidige baan? Zet je in voor het Diplomastelsel Burgerzaken van de NVVB PublieksAcademie!

Wij zoeken momenteel verschillende specialisten uit het vakgebied Burgerzaken, die in eigen tijd en tegen een vergoeding, zich graag willen inzetten voor (de kwaliteit van) het Diplomastelsel Burgerzaken van de NVVB PublieksAcademie!
 
Wij zijn op zoek naar moduleteamleden, die toetstermen en (gesloten) examenvragen ontwikkelen en actualiseren. Klik hier voor meer informatie en hoe je je kunt aanmelden voor de rol als moduleteamlid bij de NVVB (PublieksAcademie).
 
Maar ook zijn wij op zoek naar beoordelaars voor de vaardigheidsmodules V1/V2/S0 en de praktijkopdrachten (NLQF-6). Klik hier voor meer informatie en hoe je je kunt aanmelden voor de rol als beoordelaar bij de NVVB (PublieksAcademie).  
Ook zoeken wij nog versterking in de Examencommissie van de NVVB PublieksAcademie. Deze commissie houdt zich o.a. bezig met de inhoud, de inrichting en het niveau van de diplomalijnen en legt deze per module vast in toetstermen, toetsmatrijs en examenvorm. Houd jij je graag bezig op hoofdlijnen met een helicopterview over het vakgebied Burgerzaken? Reageer dan hier op de rol als Examencommissielid binnen de Examencommissie van de NVVB PublieksAcademie. 
Vragen over de beschikbare rollen? Stuur een mailtje naar cherperdon@nvvb.nl of neem telefonisch contact op met Cher Perdon via 06-30336798.

Nieuwsoverzicht