Winactie PublieksAcademie tijdens NVVB Congres!

PublieksAcademie

Vanaf de zomer komt de PublieksAcademie naar jou toe!


Tijdens het NVVB Congres op 18 & 19 april 2018 in Noordwijkerhout lanceert de PublieksAcademie een nieuw ontwikkelde eendaagse Bewustwordingstraining Identiteit & identiteitsdocumenten die in-company bij jouw gemeente kan worden georganiseerd.
Ook is het vanaf de zomer mogelijk om de driedaagse vaardigheidstraining van de M1a-module Identiteit & identiteitsdocumenten I, onderdeel van het diplomastelsel Burgerzaken van de NVVB PublieksAcademie, deels in-company te organiseren!
Kom jij naar het congres van de NVVB op 18 en/of 19 april dan vind je in jouw goodiebag een kaartje van de PublieksAcademie die je kunt invullen indien je meer informatie wilt over deze nieuwe, of reeds bestaande, mogelijkheden met betrekking tot de (in-company) trainingen en de modules gericht op het tegengaan van identiteitsfraude.
Heb je je gegevens op dit kaartje genoteerd, lever het kaartje dan in bij de stand van de PublieksAcademie (nr. 5), zodat de PublieksAcademie contact met jou kan opnemen en je maakt daardoor ook nog eens kans op mooie prijzen! Klik hier voor het spelreglement.

Uiteraard kun je bij de stand van de PublieksAcademie tijdens het congres ook al terecht voor al jouw vragen en meer informatie over de eendaagse Bewustwordingstraining en de modules behorende tot de opleiding ID- & adresfraude van de NVVB Publieksacademie! Benieuwd welke modules tot de opleiding behoren? Klik hier. >>>